<h2>ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΗ ΧΑΝΙΩΝ Ι.Κ.Ε</h2><p>ΜΠΕΡΤΣΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.bertsoulakis.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΗ ΧΑΝΙΩΝ Ι.Κ.Ε</h2><p>ΜΠΕΡΤΣΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.bertsoulakis.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΗ ΧΑΝΙΩΝ Ι.Κ.Ε</h2><p>ΜΠΕΡΤΣΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.bertsoulakis.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΗ ΧΑΝΙΩΝ Ι.Κ.Ε</h2><p>ΜΠΕΡΤΣΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.bertsoulakis.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ΠΑΤΩΜΑΤΑ - ΣΚΑΛΕΣ
Ξύλινα πατώματα,
 
Τα ξύλινα πατώματα, είναι από φυσικό ξύλο, κατασκευασμένα και επεξεργασμένα κατά τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν ένα ιδιαίτερο στυλ και μοντέρνα γραμμή. 
Αποτελούνται από μια πρώτη στρώση ξύλου ανωτέρας ποιότητας, η οποία είναι κολλημένη σε ένα υπόβαθρο από τρεις τουλάχιστον επάλληλες στρώσεις ενός πιο κοινού ξύλου (λευκή ξυλεία). Οι στρώσεις είναι κολλημένες μεταξύ τους με διασταυρωμένες τις ίνες τους ώστε να εξασφαλίζεται η ανθεκτικότητα του προϊόντος και να περιορίζονται οι τάσεις παραμόρφωσης. Οι συμπληρωματικές στρώσεις προσδίδουν αντοχή και μεγάλη σταθερότητα στις κλιματικές αλλαγές που μπορεί να είναι έως 70% καλύτερη από ένα συμπαγές ξύλο.
Η αντιμικροβιακή και αντιβακτηριδιακή προστασία του ξύλινου πατώματος έγκειται στην πολύ καλή επεξεργασία του με ειδικές λάκες και βερνίκια που δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη μυκήτων βακτηριδίων και μικροβίων μέσα ή πάνω σ' αυτά. 
 
Ξύλινες σκάλες,
 
Η εταιρία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή και διαμόρφωση ξύλινων σκαλών, οι οποίες συναρμολογούνται από το ειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας με τέτοιον τρόπο ώστε να μη δημιουργούνται ενοχλητικοί τριγμοί. Απόρροια των παραπάνω είναι η εξασφάλιση σταθερότητας, άνεσης και ασφάλειας κατά τη χρήση της σκάλας.
Επιπλέον το γνωστικό μας υπόβαθρο πάνω στην τέχνη της ξυλουργικής, το οποίο φροντίζουμε να διευρύνουμε συνεχώς μας δίνει τη δυνατότητα να αναλαμβάνουμε εξειδικευμένες κατασκευές μασίφ ξυλείας ,οι οποίες μπορούν να ανταποκριθούν και στις πιο υψηλές απαιτήσεις και για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε συχνά με αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς.